Fotograferen leerde ik door het te doen, te durven, te kijken en te ondervinden.

Wat is het toch een uitdaging om steeds dat 'ene' moment weer te kunnen vinden en vast te kunnen leggen en hoe blij kan je me maken als dat dan weer lukt.

Voor mij is een foto geslaagd als ik de emotie heb weten te vangen in beeld, geen geposeerde foto's maar spontaniteit, de liefde voor het paard zien en vast weten te leggen in beeld.

Opgegroeid in Barendrecht woon ik alweer geruime tijd samen met mijn man en 2 dochters in Papendrecht. Door de liefde voor paarden van mijn jongste dochter raakte ik ook besmet met de liefde voor dit prachtige dier.

Inmiddels hebben wij zelf 2 Friese paarden die na een kortstondige dressuurcarriere nu recreatief gereden worden en zit de liefde voor dit ras diep.

Sinds enkele jaren zit ik in het mediateam van het CHIO Rotterdam en verzorg ik samen met de overige teamleden de foto's tijdens dit geweldige evenement. Ook ben ik te vinden op de regiokampioenschappen van de KNHS Zuid-Holland. Tevens verzorg ik als huisfotograaf van de Friesche fokvereniging Zuid Nederland de foto's tijdens de keuringen. 

Ook heb ik diverse samenwerkingen en sta ik open voor meerdere samenwerkingen.

Naast de fotografie ben ik ook nog werkzaam in de gehandicaptenzorg en geef ik trainingen in verpleegtechnisch handelen. 

Buiten de liefde voor paarden hebben wij ook nog 2 geweldig grappige ragdoll katers en ben ik een uitgesproken avondmens. Midden in de nacht nog foto's bewerken is mij niet vreemd, maar 's morgens kan je me beter met een kop koffie stilletjes aan wakker laten worden.